Guide för att välja det bästa fodralet för din nya telefon

Postat av iPhone Case Sverige

Vilken typ av fodral behöver jag?
Telefonfodral kan grovt delas in i fyra olika kategorier - tunna, hybrid, plånbok och robusta. Dessa kategorier är för det mesta självförklarande, men låt oss ta en snabb titt på vad de innebär.

Tunna fodral: Dessa fodral är vanligtvis ultratunna och lägger knappt till någon bulk till telefonen. De är vanligtvis enskiktshöljen gjorda med antingen TPU eller polykarbonat. Du hittar många snygga tunna fodral där ute, och alla vill ha ett så minimalt fodral som möjligt för sina telefoner.
Hybridfodral: Hybridfodral är en bra mittpunkt mellan ultratunna och robusta fodral. Många av dessa fodral är riktigt tunna och lätta också, men erbjuder mycket mer skydd än tunna fodral. Hybridfodral inkluderar allt som använder en kombination av material, som en polykarbonatbaksida och en TPU-stötfångare, som Ringke Fusion-X, eller ett relativt tunt skal med två lager.
Robusta fodral: Robusta fodral är stora och skrymmande men kommer att se till att din telefon kan överleva nästan vad som helst. Extremt tunga fodral är vanligtvis för de som arbetar i tuffa miljöer eller är särskilt klumpiga.
Plånboksfodral: Plånboksfodral låter dig behålla kort, ID och lite kontanter samtidigt som du håller telefonen skyddad. Folioskyddet hjälper också till att hålla skärmen säker utan att behöva ett skärmskydd.

Dela det här inlägget← Äldre inlägg Nyare inlägg →