Så här stänger du alla appar på iPhone från att köras i bakgrunden

Postat av iPhone Case Sverige

När vi byter eller minimerar en app förblir den i bakgrunden på vår iPhone. Det hjälper dig att börja där du slutade när du byter tillbaka till apparna. Om du vill döda appen finns det möjlighet att stänga appen från vyn Senaste appar. Men vad händer om du ville stänga alla appar på iPhone på en gång, snarare än bara en?

Här har vi några effektiva tips för att stänga alla appar på iPhone på en gång som körs i bakgrunden.

Stäng flera appar samtidigt på iPhone 12, 11, XS, XR, X
Om du använder iPhone X eller nyare, eller en iPhone med Face ID, behövs ingen knapptryckning för att se de nyligen öppnade apparna och bakgrundsapparna. Du behöver bara svepa uppåt och hålla nere fältet på din iPhone för att se de senaste apparna.

Svep upp en app för att stänga enskilda appar.
Använd flera fingrar för att stänga flera appar samtidigt på iPhone 12, 11, XS, XR och X.

Om du vill stänga flera appar på iPhone samtidigt kan du använda tre eller fyra fingrar för att trycka på alla appar på skärmen för senaste appar och svepa uppåt. Du kan bara stänga tre appar åt gången i vertikal orientering, medan det horisontella läget låter dig stänga upp till fyra appar samtidigt på iPhone.

Tvinga stängning av alla appar på iPhone SE 2, SE, 8, 7, 6, 6s
För äldre iPhone-användare eller iPhones med Touch ID finns det olika steg för att se de nyligen öppnade apparna. Om du vill stänga alla öppna appar på iPhone SE 2, 8 eller äldre måste du först öppna fönstret för senaste appar. Om din iPhone har en hemknapp, dubbelklicka på hemknappen för att se alla nyligen öppnade appar i bakgrunden. Efter öppning kan du svepa uppåt och stänga appar på din iPhone SE 2, SE, 8, 7, 6s eller 6-modeller.

Svep uppåt med ett finger för att stänga en app
Svep uppåt med flera fingrar på skärmen för att stänga flera appar samtidigt på iPhone.
Precis som iPhone-modellerna med Face ID kan du stänga fler appar genom att svepa uppåt med dina tre eller fyra fingrar.

Apple planerar inte att lägga till något alternativ för att rensa alla appar på iPhone som du nyligen öppnade. Så dessa tips hjälper dig att stänga alla appar på din iPhone i vanliga fall. Det finns dock några andra alternativ som att jailbreaka din iPhone. Vi rekommenderar inte att jailbreaka din iPhone eftersom det kommer att ogiltigförklara iPhone-garantin och kan orsaka problem på längre sikt. Hoppas du nu förstår hur du stänger appar på iPhone på en gång.


Dela det här inlägget← Äldre inlägg Nyare inlägg →