Tvinga iPhone att starta om

Postat av iPhone Case Sverige

Tvinga iPhone att starta om
Om iPhone inte svarar, och du inte kan stänga av och sedan slå på den, kan du prova att tvinga den att starta om.

Obs! Vilka steg som krävs för att tvinga en iPhone att starta om beror på modeller. Om du behöver hjälp att ta reda på vilken modell du har läst Apple Support-artikeln Identifiera din iPhone-modell.

Om iPhone inte startar om när du har gått igenom de här stegen läser du Apple Support-artikeln Om din iPhone inte startar eller har låst sig. Om iPhone inte fungerar som förväntat efter att du har startat om besökarna på supportwebbplatsen för iPhone.

Tvinga omstart på en iPhone med Face ID
Gör följande om du behöver tvinga iPhone X, iPhone XS, iPhone XR eller någon modell av iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 13 att starta om:

Tryck på volymhöjningsknappen och släpp den snabbt igen och tryck på volymsänkningsknappen och släpp den snabbt. Håll sedan i sidoknappen. Släpp knappen när Apples logotyp visa.

En bild på tre iPhone-modeller utan hemknapp med framsidan uppåt. Knapparna för volym upp och volym ned finns på vänster sida av enheten, och på högre sida finns en sidoknapp.
Tvinga iPhone 8 eller iPhone SE (andra generationen och senare) att starta om
Tryck på volymhöjningsknappen och släpp den snabbt igen och tryck på volymsänkningsknappen och släpp den snabbt. Håll sedan i sidoknappen. Släpp knappen när Apples logotyp visa.

En bild på tre iPhone-modeller med hemknapp med framsidan uppåt. Knapparna för volym upp och volym ned finns på vänster sida av enheten, och på högre sida finns en sidoknapp.
Tvinga iPhone 7 att starta om
Håll i både volymsänkningsknappen och vilo-/väckningsknappen samtidigt. Släpp båda knapparna när Apples logotyp visa.

Bild på iPhone 7 med skärm vänd uppåt. Knappen för volym ned finns på vänster sida av enheten, och på högre sida finns vilo-/väckningsknappen.
Tvinga iPhone 6s eller iPhone SE (första generationen) att starta om
Håll i både vilo-/väckningsknappen och hemknappen samtidigt. Släpp båda knapparna när Apples logotyp visa.

Bild på två iPhone-modeller, båda med skärmen vänd uppåt. Båda har en hemknapp nära nederkanten. Den vänstra modellen har en vilo-/väckningsknapp högt upp på den högre sidan av enheten, medan den högra modellen har en vilo-/väckningsknapp på den övre kanten av enheten, nära den högra kanten.

Dela det här inlägget← Äldre inlägg Nyare inlägg →