Bästa iPhone-tricks du inte visste om

Postat av iPhone Case Sverige

När du rullar på din enhet eller läser en artikel från en webbplats, bläddrar du ner för att se nästa innehåll. Om du enkelt vill gå till toppen måste du klicka på mitten av skärmen.

Flip-scrolling kan ibland vara monotont, men det finns ett knep du kan göra för att ta bort vanan. Allt du behöver göra är att klicka på den övre delen av din iPhones skärm, och det är det.
Textersättning som en genväg
Visste du att det finns ett sätt att skriva din e-postadress utan att behöva skriva den? Tack vare slumpmässiga tecken på din iPhone kan du använda textersättning.

För att göra detta, gå till Inställningar och klicka sedan på Allmänt. Därifrån trycker du på Tangentbord och klickar på Textersättning.

Wired rekommenderar att du använder "eml" istället för att skriva in din fullständiga e-postadress. Om du blir ombedd att ange din hemadress kan du också använda detta trick. Föreställ dig bara hur mycket tid du sparar genom att skriva ett mycket långt namn för din exakta plats.

Källor säger att om du vill göra detta mer effektivt måste du använda ovanliga bokstäver. Så mycket som möjligt, använd textersättning eftersom du kan länka den till iCloud. Vilken Apple-enhet du än använder kommer dina framsteg att sparas här.

Din iPhones galleri är en samling av dina foton och videor. Även om det är ganska "privat" kan många se vad som finns inuti det. Om du vill gömma dina känsliga saker i ditt fotobibliotek, prova detta trick.

Klicka först på en, eller så kan du till och med välja några om du vill. När du är klar klickar du på delningsikonen. Om du ser en pil gå upp i en ruta, så är det det. Fortsätt att scrolla ner tills du snubblar på den med "Göm". Se till att kryssa i det.Om du vill se dina dolda bilder, gå till Album och fortsätt att rulla nedåt. Du kommer att se gömd där. Du kan också stänga av funktionen i avsnittet Foton genom att gå till Inställningar.

När det har aktiverats måste du ange ett lösenord innan du kan se bilderna och videorna som är gömda i albumet.

Dela det här inlägget← Äldre inlägg Nyare inlägg →